Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Idaho

Nekretnina na prodaju u Idahou

Idaho zauzima kontinentalni dio sjeverozapadnih Sjedinjenih Država i graniči s sjevera s kanadskom pokrajinom Britanske Kolumbije, na zapadu sa državama Washingtona i Oregona, na jugozapadu sa Nevadom, na jugoistoku s Utahom. na istok s Wyomingom i na sjeveroistoku s Montanom.

 Izgledi za tržište nekretnina 2018 čini se da su pozitivni u cijeloj Sjedinjenim Državama. Posljednje vijesti izgledaju vrlo ohrabrujuće za kupce i prodavače. Svakog se dana gradi novi domovi, što omogućuje potencijalnim kupcima puno izbora na svim tržištima, u svakoj državi.

Je li ovo idealno vrijeme za vas da napokon kupite nekretninu za prodaju u Idaho? Sljedeće informacije pružit će vam sve podatke i brojke potrebne za donošenje informirane odluke.

Idaho tržište nekretnina je u drugom položaju, bez problema s burzom, ima malo ili nikakvog utjecaja na stambeno zbrinjavanje. Što znači da je mogućnost kolapsa tržišta nekretnina minimalna.

Potreba za novim nekretninama za prodaju u Idahu je vrlo visoka trenutno u cijeloj naciji i dostupnost je ograničena. Stoga, ako u Idahu imate prestižnu nekretninu za prodaju, vjerojatno je da imate dva ili više potencijalnih kupaca koji se natječu za vašu nekretninu. Prodavači također mogu imati koristi od trenutnog stanja Idaho tržišta nekretnina. Bez obzira na utjecaj koji burza može imati kod kuće, kupnja kuće u razdoblju kada su niske stope hipoteka bit će isplativo tijekom vremena

Boise je glavni grad Idaho i ovdje se proljeće često smatra prodajnom sezonom zbog toplije klime koja omogućuje više kupaca da izađu i provjeravaju raspoloživu nekretninu za prodaju na području Idaho. Zato trebate saznati više o Idaho tržištu nekretnina. Ovo proljeće u Boisu, na tržištu se vidi vrlo nizak stambenu opskrbu i ovo je dobra vijest za prodavače.

Iako bi to moglo biti tržište povoljno za prodavače, to je također odlično vrijeme za kupnju nekretnina za prodaju u Idaho. Iako cijene kuća rastu na većini postaja podzemne željeznice, ukupne cijene kuća u Boiseu i okolnim područjima niže su nego u većim gradovima diljem zemlje.

Kamatne stope polako se povećavaju, ali još uvijek su povijesno niske stope. Povećale su se lokalne plaće, što očito može pomoći u procesu kupnje kuće.

Budući da u Idahu ima smanjenje imovine za prodaju, ako ste ikad razmišljali o prodaji kuće, sada je dobro vrijeme za to. Područja kao što su Boise i Southwest Idaho su u velikoj potrebi prodavača.

Pad broja kuća za prodaju u Boise je jamstvo da će idaho tržište nekretnina i dalje imati velik potencijal za prodavače čak i nakon proljetne sezone.

Vrijednosti širom države u domaćinstvima u prošloj je godini porasle za 10,6%, a očekuje se da će ove brojke za sljedeću godinu porasti za 4,8%.

Boise tržište nekretnina prošlo je dobar oporavak od pada tržišta. Boise nije samo stekao nogu, već je počeo napredovati. Čvrstim tržišnim temeljima, ovaj se rast ne čini da se brzo usporava.

Boise je stvarno u vrtoglavom ritmu. Trenutačne vrijednosti mogu biti niže od nacionalnog prosjeka, ali rastu u onome što se čini održivim korakom ove godine. Zapravo, trenutni brojevi cijene kuća nisu daleko od razine prije kolapsa. Ovo bi trebalo shvatiti kao signal da Boise nekretnina nije narasla brže nego što bi trebalo biti na visini tržišta, i nije previše pala. To ga čini idealnim tržištem u kojem žive ili ulažu.

  •  
    Selio se u Idaho. Izaslanstvo i živi u Idahu

      Nastavljajući analizirati koje zemlje su najzanimljivije za ulaganje, naša pozornost usmjerena je na američku državu, u kojoj dominiraju prirodne ljepote i vrlo aktivan noćni život. Preko rijeke Salmon, koja svake godine jamči nišni turizam (koja je i najduža rijeka u Sjedinjenim Američkim D ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 9621

Prodaja Kućica na splavu, Idaho, Ada County, Boise, Boise

1,269,839.93HRK
Prodaja
Kućica na splavu

1500 m²
3 spavaće sobe blok kuća na jezeru terrazzo podova jedna priča carport, garaža, roštilj na jezeru u blizini je sve i plaže.
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB